Vilkår & Betingelser

Ved køb af produkter accepteres nedenstående vilkår & betingelser.

§1 – Betalingsmetoder
Hos alverdens-voks.dk kan du kun købe produkter via vores hjemmeside og betale med følgende kort-typer:

– Visa/Visa Dankort
– Mastercard
– American express
– Discover

Vi har valgt at bruge 2 betalingsløsninger, så du som kunde, helt selv kan vælge den betalingsløsning, du føler dig mest tryg ved. Vi bruger Paymill og Paypal som vores betalingsløsninger.
Hvis du ikke har mulighed for at betale med nogle af ovenstående betalingsmuligheder, så tilbyder vi derudover også bankoverførsel.

Vi går meget op i sikkerhed når du betaler med ovenstående betalingsmuligheder, og hos PayPal og Paymill er dine kreditkort-oplysninger beskyttet, hvilket vil sige, at det KUN er PayPal, der har adgang til disse oplysninger.

Læs mere om sikkerhed hos PayPal.
Læs mere om sikkerhed hos Paymill.

Så snart du har betalt, vil købssummen blive overført fra din konto til K-wax PayPal-konto. Hvis du fortryder dit køb, skal du hurtigst muligt kontakte os. Hvis vi ikke har sendt leverancen, tilbageoverfører vi selvfølgelig hele købssummen. Hvis du fortryder når varen er kommet, så tjek vores betingelser længere nede. 

***Kuponkoder kan udelukkende bruges på ikke-nedsatte produkter. 

§2 – Levering
Vi beregner vores fragtpriser på baggrund af produkternes vægt. Priserne følger Post Danmarks pakke- og brev priser.
Vi leverer vores produkter til den adresse, som du har opgivet under betalingsprocessen. Alle pakkerne bliver sendt med Post Danmark, og vores mål er at sende pakkerne allerede samme hverdag, som ordren er afgivet, såfremt ordren er afgivet før 13.00. Typisk vil leveringstiden være 1-4 hverdage med Post Danmark, og alverdens-voks.dk kan ikke drages til ansvar for eventuelle forsinkelser fra Post Danmark. Er der oplyst andre leveringstider ved de forskellige produkter, er det disse, som er gældende. 

I tilfælde af at en pakke er forsinket mere en 6 hverdage bedes du straks kontakte alverdens-voks.dk. Vi vil derved finde en løsning på problemet, så du som kunde bliver retfærdigt behandlet.

Vi leverer kun pakker indenfor de danske grænser, og såfremt leverancer ønskes udenfor Danmark, skal Alverdens-voks.dk kontaktes for en speciel aftale.   

For at leveringen af en vare kan lykkes, er det nødvendigt at opgive navn, adresse, e-mail og telefon nummer. Dette benyttes udelukkende til ekspedition af varer, og til specielle tilfælde hvor kunden skal kontaktes og orienteres om et evt. problem.

Ved betaling via bankoverførsel, sender vi din ordre så snart pengene er blevet overført til vores konto. Derfor skal du ikke være bekymret hvis der er 1-2 dage længere leveringstid.

§3 – Fortrydelsesret
Som kunde hos Alverdens-voks.dk er du beretiget til 14 dages fortrydelsesret, der gælder fra den dag du modtager varen. Hvis du benytter dig af denne fortrydelsesret, bedes du sende din leverance/vare tilbage i samme ubrugte stand, som da du du fik den. Du bedes sende varen tilbage til nedenstående adresse for egen regning.

Fortrydelsesret ved køb af vores guides
Jævnfør købeloven kan man ikke fortryde et køb af en elektronisk vare. Emballagen betragtes som brudt på leveringstidspunktet, og da du få produktet tilsendt få minutter efter købet er fortrydelsesretten ikke gældende.

Returneringsaddresse
XX

XX

XX

Hvis tilbageleveringen af varen opfylder kravene ovenfor, vil varens værdi blive tilbageoverført til den konto, som ordren blev betalt fra.

Såfremt varen er blevet beskadiget under tilbageleverancen grundet dårlig og manglende emballering fratages alverdens-voks.dk ansvaret for tilbageoverførsel af varens værdi.

Hvis det er hele leverancen, der bliver tilbageleveret overføres hele købssummen  (minus fragt-pris tur-tretur) tilbage til den pågældende konto. Ønskes kun noget af leverancen fx enkelt vare tilbageleveret bliver kun prisen for varen overført til den pågældende konto. Det vil altså sige, at varens værdi af det du returnerer får du tilbageoverført. 

§4 – Ansvar og forbehold
Der tages forbehold for tastefejl, prisændringer, fragtændringer, udsolgte varer og specielle uventede situationer. Vi tager forbehold for ændringer af disse viklår & betingelser, og derfor er det vigtigt at du holder dig opdateret på denne side.  

Alverdens-voks.dk kan ikke drages til ansvar for eventuelle personskader, eller andre former for skader, der har forbindelse til vores produkter. 

§5 – Copyright/Ophavsret
Alt indhold på alverdens-voks.dk tilhører alverdens-voks.dk, hvilket vil sige, at du må ikke bruge billeder fra webshoppen, da de enten tilhører vores leverandører eller alverdens-voks.dk selv. 

§6 – Guides
Hos alverdens-voks.dk tilbyder vi, udover voks, også guides, som viser hvordan du vokser dine ting bedst! Vores guides er kun en venlig kundeservice, som er gratis, og derfor kan alverden-voks.dk ikke stilles til ansvar for eventuelle materielle skader under voksningen.

§7 – Købsaftale
Efter købsaftalen er indgået accepterer du disse vilkår og betingelser, og hvis du har købt en af vores guides, accepterer du, at det er et elektronisk produkt, som du har købt, hvilket bliver sendt til dig med det samme til din E-mail. Det anbefales stærkt at du læser disse vilkår og betingelser, så du er indbefattet med hvad du skriver under på og accepterer.

25% rabat på hele shoppen! Brug koden "25rabat" som kupon ved betaling