Alverdens-voks.dk er drevet af 2 ildsjæle, der begge elsker at stå på ski. Vi synes, at det skal være simpelt og nemt at klargøre sine ski, snowboard og langrendski. Dette er tanken bag webshoppen Alverdens-voks.dk. Find eventuelt vores guides til voksning af ski og hvornår du skal vokse dine ski.

 

Mikkel

r

Mit navn er Mikkel og jeg har stået på ski i mange år både i Skandinavien og i Sydeuropa. Jeg er et friluftsmenneske der holder af at tage med familien ud i naturen. Flere gange har jeg oplevet at de ski, som jeg har lejet på skidestinationer, har gledet meget dårligt. Det har betydet nedsat styringsevne, og nedsat køreglæde. Af den grund er det vigtigt, at sørge for at vokse og slibe sine ski. Jeg er glad for at vores webshop sælger gode kvalitetsprodukter, der også tager hensyn til miljøet.

Silas

Jeg hedder Silas, og at stå på ski er noget, jeg har nydt at bruge mine feriedage på siden jeg var helt lille. Hovedsageligt har jeg besøgt skidestinationer i Sydeuropa. Jeg brænder for at drive webshops, og for mig har det altid været vigtigt at levere en service, der gør mig selv stolt og kunden tilfreds. Det er vigtigt  for mig, at kunden bag den modsatte skærm får en ligeså god oplevelse, som jeg har selv har ved at drive webshops. .

25% rabat på hele shoppen! Brug koden "25rabat" som kupon ved betaling