Om os

Alverdens-voks.dk er skiftet af to unge nordjydere med en stor passion for skisport. Målet med shoppen var, at gøre det mere simpelt og nemt for kunderne at klargøre deres ski, snowboards og langrendsski. Stille og roligt er der blevet bygget en lille forretning op, hvor det er muligt at for kunderne at købe skivoks og diverse værktøj til vedligeholdelse af ski. I april 2018 blev virksomheden videregivet til nye ildsjæle, der også har en stor passion for skisport, og det er os, der fremadrettet vil stå for driften og videreudviklingen af butikken.

Vores webshop er ikke voldsom stor, men vi lægger stor vægt i at kunne tilbyde kunderne et godt sortiment og en god kundeservice. Når du køber et produkt hos os, kan du være sikker på at modtage god kvalitet. Vi forhandler brandet Holmenkol, der er kendte for at fremstille produkter i de bedste materialer.

Hvis du har nogle spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os. Så vil vi gøre alt for at hjælpe dig og give dig en god købsoplevelse.

Virksomhedsoplysninger:
Logitrade ApS
Damvej 114, 8471 Sabro
Mail: support@alverdens-voks.dk
CVR: 30614674

Du kan kontakte os med spørgsmål her: